Om os

Inspiration og baggrund.

 

Husstanden blev startet af Daniel Brenøe i 2016 og har sine rødder plantet i havecenteret Havefolkets Lagersalg, som Daniel Brenøe startede sammen med hans årelange ven Jens Thor. Et butikskoncept, der tog glæden ved alt der gror alvorligt uden at det skulle være pompøst og overdådigt.

Men som med alt der gror, har også ideer det med at knopskyde, og i november 2016 åbnede Daniel Hustandens Lagersalg i Silkeborg, som senere skiftede navn til det nuværende Husstanden.

Shopping skal være hyggeligt.

 

Tag ét mål dejlig dansk hygge, en knivspids shopping for sjov og tilsæt så en rundhåndet del grønne planter til de smukke oaser i hjemmet.

Ryst det hele og server i lune og venlige omgivelser, og du vil have en god ide om, hvad Husstanden er for en størrelse.

Shopping skal være hyggeligt og noget man gerne vil bruge tid på. Også selvom man impulsivt bare lige falder ind.

Hos os vil du finde planter, interiør, æstetik, enkelhed og et opmærksomt personale, der møder dig i øjenhøjde med et smil.

Det skal være sjovt at besøge os, men helst vil vi inspirere dig, kilde dine sanser og give dig lysten til, at se dine velkendte omgivelser med nye øjne.

Velkommen i Husstanden.

Husstanden ApS,

Tværgade 8, 8600 Silkeborg

Tel : 22997949

E-mail: post@husstanden.dk